Barselsmor, forkæl dig selv med nye negle

Nye negle

At blive mor er en af livets største begivenheder. Det er en tid fuld af kærlighed, lykke og naturligvis udfordringer. Midt i den nye hverdag med amning, bleer og mangel på søvn, er det vigtigt at huske på dig selv. En måde at gøre det på er at forkæle dig selv med en manicure. Her er hvorfor og hvordan du som barselsmor kan og bør give dig selv lidt ekstra opmærksomhed med flotte nye negle.

Tip: Du kan finde alt hvad du skal bruge til neglene hos Neglefeber.

Et pusterum i hverdagen

Barselslivet kan være krævende og ofte føles som en non-stop arbejdsdag uden faste pauser. At tage tid til sig selv med en manicure kan være et velfortjent pusterum. Det er ikke bare en pause fra moderskabet, men også en aktivitet, der kan få dig til at føle dig mere som dig selv igen.

Boost dit selvværd

For mange nybagte mødre kan kroppen føles fremmed efter graviditeten. Små selvplejehandlinger som en frisk manicure kan gøre underværker for selvværdet. At se ned på smukke, velplejede negle kan minde dig om, at du også skal tage hånd om og værdsætte dig selv.

En sikker form for selvforkælelse

Efter graviditeten er der ofte mange begrænsninger i forhold til, hvad man kan gøre – især hvis man ammer. En manicure er en sikker måde at forkæle sig selv på, uden at det går ud over babyen. Vælg gerne en salon, der tilbyder miljøvenlige og mindre kemikaliefyldte neglelakker, som er sikrere for både dig og din baby.

Social interaktion

Barselsperioden kan føles isolerende for nogle. At gå ud og få lavet neglene giver en god mulighed for social interaktion. Det er ikke kun samtalen med negleteknikeren, men også muligheden for at møde andre i salonen, der kan bidrage med tiltrængt voksenkontakt.

Sådan gør du det praktisk

  1. Planlægning er nøglen: Med en nyfødt er spontane beslutninger sjældent mulige. Planlæg din manicure, når du ved, at din partner, en ven eller et familiemedlem kan passe babyen.
  2. Hjemmeservice: Hvis det er svært at komme ud af huset, overvej da at bestille en negletekniker, der kan komme hjem til dig. Det er en fantastisk måde at få en pause på, uden at du skal bekymre dig om logistikken med en nyfødt.
  3. Vælg noget holdbart: Overvej en gelmanicure eller shellac, som holder længere end almindelig neglelak. Dette minimerer behovet for hyppige rettelser, hvilket er en stor fordel, når du har hænderne fulde derhjemme.

Afsluttende tanker

Selvforkælelse og selvpleje er ikke kun forbeholdt dem uden børn. Som barselsmor fortjener du også at føle dig velplejet og smuk. En manicure kan virke som en lille ting, men effekten på dit humør og selvværd kan være stor. Husk, at når du passer på dig selv, er du også en bedre udgave for din baby. Så næste gang du føler dig overvældet, overvej at give dig selv den gave det er, at få lavet dine negle. Det er en simpel glæde, der kan gøre en stor forskel i din barselsperiode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top