Kategorier

Hvem er beeboo.dk?

beeboo.dk - hvem er vi?

Her kan du let og ubesværet bestille og få leveret mange af de varer, som en børnefamilie kan have brug for – lige fra børnetøj, som regntøj, gummistøvler, flyverdragter luffer, huer og vanter, til voksentøj, som smart streetwear, kvalitets overtøj og det bedste arbejdstøj. Herudover finder du et stort udvalg metervarer, tråd, lynlåse og andet sytilbehør, til alle der elsker at sy og lave deres eget tøj til børnene og til dem selv.
Desuden har vi en kategori med produkter til diabetikere, dårlig gående og alle andre der vil det bedste for deres fødder. Medicaltex leverer produkter til hospitalerne, det offentlige og detail forretninger rundt om i Danmark.

Alle vores produkter kommer primært fra velkendte danske og svenske fabrikanter og det, at tilbyde kvalitetsprodukter indenfor både børnetøj, voksentøj og alt andet, er noget vi finder utroligt vigtigt og altid vægter meget højt.
Vi gør meget ud af at leveret et sortiment af høj kvalitets produkter, til den bedst mulige pris, - priser som vores kunder genkender som meget gunstige. 
  

Men hvorfor bestille børnetøj, voksentøj, stof og sytilbehør og medicinske strømper på nettet?

Når du bestiller varer på nettet, er du sikret bedre af dansk købelov end når du handler i fysiske butikker. På beeboo.dk følger vi alle regler om handel på internettet iflg. dansk købelovgivning. beeboo.dk er tildelt e-mærket, læs mere her. e-mærket giver dig sikkerhed for at beeboo.dk overholder alle retningslinjer vedr. handel på nettet..
Når du handler på beeboo.dk giver vi dig endda 30 dages fuld returret.

beeboo.dk kan du altid gøre gode og billige fund, og du kan være sikker på altid at få den bedste pris, på sæson aktuelle varer. 

Du kan i ro og mag sammenligne produkter. Du kan give dig god tid, når du har tiden. Desuden slipper du for trængsel i butikkerne.
Her bestemmer du selv, hvad du vil have, alt efter dine og din families behov.

beeboo.dk's udvalg:
beeboo.dk er en
4i1 - shop - dvs. at beeboo.dk består af 4 forskellige "butikker" hvor du kan handle på kryds og tværs af dem lige så meget som du har lyst, og betale et sted.

Vort udvalg er opdelt i følgende shops.

Børnetøj: Når dine børn mangler regntøj, overtøj, eller almindelig tøj, så kan du være sikker på altid at finde produkter i top kvalitet til meget rimelig pris på beeboo.dk. Alle årstider stiller krav til påklædning, og det være svært at finde det rigtige, og specielt at få tid til det. Tiden går hurtig og børnene vokser ligeså hurtigt. Pludselig kan fødderne ikke være i gummistøvlerne mere og jakken er blevet for lille. Uanset årstid og tid på dagen finder du børnetøjet her, og vi sender direkte hjem til dig, fra dag til dag.

Voksenafdelingen: lækkert overtøj til voksne, regntøj til mænd, regntøj til damer, regnfrakker til damer, softshell, og andet fedt overtøj finder du hos beeboo.dk. Desuden finder du top-kvalitets arbejdstøj. Find tøjet til det krævende udejob, hvor der er brug for sikkerheds arbejdstøj og arbejdstøj der er vandtæt, og arbejdstøjet til jobbet indenfor. Dametøj, til billige priser, har vi også, samt en afdeling med outlet.

Stof og sytilbehør: Når man syr er det altid dejligt at finde et sted hvor der kan fyldes op med stof, elastik, lynlåse i metermål, tråd og alt andet der er brug for til priser der er blandt nettets billigste. Hos beeboo.dk finder du metervarer og sytilbehør til priser der gør det helt ok af sy forkert og lave sjove ting til både huset, haven, børnene og dig selv. Vi har metervarer til hynder og madrasser, børnetøjet, festkjolen, gardiner og meget, meget mere.

MedicalTex: MedicalTex er leverandør af skridsikre strømper til hospitaler, hvor der er stor focus på fald ulykker. "Hospital-strømpen" er det helt rigtig valg for alle der er bange for at bevæge sig rundt på glatte gulve med stor risiko for at falde. MedicalTex leverer strømper der giver bedre livskvalitet til alle, både til unge som ældre. Du finder desuden regnslag til kørestolebrugere. Udvalget i denne gruppe vil vokse så vi med tiden vil leverer varer til alle med specielle behov.
Gi' dine fødder de bedste vilkår, og de giver dig højere livskvalitet, - find det hos MedicalTex

God fornøjelse på beeboo.dk
Claus og Rikke
 


American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCB (3D-Secure)MaestroMobilePay OnlineViaBillVisa (3D-Secure)Visa Electron

Tak

Denne vare er nu lagt i din indkøbskurv.