Kategorier

Knitwits - Den originale dyrehat

Knitwits originals - en skøn nyhed på beeboo.dk

Hvad er Knitwits? Den fantastiske Knitwits strikhue er moderen til de porpulære dyrehuer.. typen af sjove huer som børn og voksne i hele verden nyder at komme på hoved, 
Selvom Knitwits var starteren til den søde dille fortsætter Knitwits Originals med at udvikle og differentiere sig fra alle andre dyre-strikhuer på marked. Knitwits strikhuerne er blandt verdens absolut bedste til at producerer hoved beklædning,

De 3 F-er  - Form, Føelse og Funktion er nøgleordene for Knitwits original.
Alle modeller er special lavet, i hånden, af nogle af verdens bedste til at strikke og sy huer og andet beklædning til hovedet, nemlig de specialcerede syersker i Nepal. 

Idag har Knitwits licenser til at producerer  WWF, Hello Kitty, Sesame Street og mange andre kendte brands og figurer, og man finder Knitwits Originale huer på mange glade hoveder rundt om i hele verden

Ikke kun strikhuer.
Knitwits har udviklet og udbygget sortimentet fra kun at være skønne håndlavede strikhuer til idag også at indeholde Ørevarmere (Earmuffs) - Pandebånd - Luffer og det skøre og sjove overtræk til hjelme.
Alle Knitwits produkter er unikke, håndlavet i Nepal hvor der er brugt traditionelle strikketeknikker i et retfærdig miljø for arbejderne.
De fantastiske Nepalske strikkere håndlaver hver eneste Knitwits Originals hat i naturligt indfarvet  New Zealands uld.
Alle steder hvor det er muligt, bruges der genbrugsmaterialer, blandt andet til hattens fyld og dekorationer/pynt,  Dette sikrer at Knitwits produkter er så miljøvenlige som muligt.

At give tilbage - er noget Knitwits brænder for
Knitwits er meget begejstrede for at arbejde med flere børneorganisationer i Nepal, hvor Knitwits varer produceres. En stor procentdel at salget doneres til børnehjem, skoler og andre børnehjælps organisationer.
Derudover samarbejder Knitwits med Verdensnaturfonden omkring den store kollektion af WWF Knitwits produkter. 10% af alt salg fra denne kollektion er doneret tilbage til WWF. Formålet er at hjælpe med at redde truede dyrearter over hele verden.

Det er virkelig dejligt at vide, at man hjælper og deltager i Knitwits velgørenheds programmer, og er med til at gøre verden til et bedre sted for alle.


 


 
  

American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCB (3D-Secure)MaestroMobilePay OnlineViaBillVisa (3D-Secure)Visa Electron

Tak

Denne vare er nu lagt i din indkøbskurv.