Kategorier

Fuzzies

På beeboo.dk finder du Fuzzies - Danish design.....

Fuzzies er kendt og elsket for de lækre skindsko til de smås første usikre skridt - Pre-walker skoene - og for de skønne hjemmesko i læder med masse plads til foden og som samtidig sidder fantastisk fast.

Læs mere om Fuzzies kvalitet


1: Skridsikre sko
Under bunden har Fuzzies hjemmesko er en tyk sål af gummi der både er skridhæmmende og smidig. Det sikre at dit barn let og sikkert kan bevæge sig, løbe og lege.

5: God mod stød og kulde
I de fleste modeller af futterne og sko er der en blød stødabsorberende inner gummisål på 3 mm. Den sikrer, at skoen  blød og behagelig at løbe, gå og hoppe i. På samme tid giver sålen dit barn en sikker fornemmelse for underlaget. Meget vigtigt for børn, der er ved at lære at gå. Sålen har en isolerende effekt, så dit barn ikke fryser sine fødder.

 

 
2: Bøjelig og flexibel sål
Sålen på Fuzzies hjemmesko er meget bøjelig og selv om barnet sidder, måske også på fødderne eller ligger ,er Fuzzies skoene ikke generende at have på. Brug endda læder hjemmeskoene under barnevogns futterne i barnevognen.


4: Nemt af give på og tage af.

Fuzzies futter lukkes med velcro der gør skoen meget flexibel og super nemt at give på og tage af. Velcrolukningen er justerbart, så du kan passe størrelsen præcist til din barns fod. Hjemmeskoen  bliver på foden og sidder altid godt

 


3: Top kvalitet

Fuzzies hjemmesko til børn har den lækreste overside af naturligt kalveskind. Dit barn vil have oplevelsen af have bare tæer. Skindet er meget let og fleksibelt. Det har den fordel, at det giver børnehjemmesko den rette pasform til dit barns fødder. Skindet tilpasser sig foden, så dit barns fødder kan udvikle sig naturligt

 
Fuzzies skoene med foer...
..har foer i blødt bomuld. Bomuld arbejder godt sammen med kalveskindet, og giver desuden en behagelig åndbar sko der er perfekt til de små fødder.
 

 

Vedligeholdelse af dine Fuzzies hjemmesko

Fuzzies sko er lavet i et blødt kvalitets skind som er et naturmateriale.

Læder, der er et natur materiale, er det perfekte materiale til sko og hjemmesko.
Skind har som mange natur materialer flere gode egenskaber der gør det meget velegnede til beklædning. Specielt den gode åndbare egenskab gør skind naturligt at bruge på fødderne.
Udover skind bruger Fuzzies også bomuld der ligeledes lader foden ånde og holder foden varm og tør.

Pas godt på dine Fuzzies sko, så holder de sig længere. Husk at imprægnere læderfuttene, og gør det før de tages i brug
Imprægneringen beskytter læderet og gør læderet smuds og vand afvisende.
Vil du passe godt på dine Fuzzies hjemmesko, skal du jævnligt give dem en behandling med læderfedt. Det beskytter og tilføjer den fugt som læderet skal bruge.

Selvfølgelig kan skoene blive beskidte, hertil anbefaler Fuzzies at du vasker dem over med en blød klud, med lidt sæbe og vand.
Skal futterne holde formen tørres de, IKKE FOR VARMT, ved at fylde dem med avispapir og lade dem stå.
Efter du har vasket dine sko skal du behandle dem igen, og gerne jævnligt, med både imprægnering og læderfedt. 
 
Det er vigtigt at pleje og vedligeholde dine Fuzzies sko. De holder sig flotte og bløde i lang tid og du sikrer dig, at garantien opretholdes.

Vedligehold dine Fuzzies ruskinds futter og luffer

Ruskind holder sig lækkert og pænt, hvis du regelmæssigt børster med en blød børste.
Trænger dine ruskinds sko til en opfriskning, kan de dampes over kogende vand, hvorefter du børster dem og stiller dem til at tørre ved max 25 gr.
Men i modsætningen til læder er ruskind sart overfor vand og skal behandles med imprægnering jævnligt
 HUSK: brug ALDRIG læderfedt.

 
 


American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCB (3D-Secure)MaestroMobilePay OnlineViaBillVisaVisa Electron

Tak

Denne vare er nu lagt i din indkøbskurv.