Kategorier

Fred's World by Green Cotton

Her finder du størrelsesguiden fra Freds World og lidt information om det lækre danske mærke.

Nederst kan du læse historien bag Green Cotton

 

Den lille søde frø, der ligger navn til pioneren blandt dansk økologisk textil producenter hedder FRED.

Fred finder du altid synligt på alle modeller fra Fred's World by Green Cotton, han er din garanti for 100% økologi og den største omtanke for naturen.

Der er aldrig brugt giftstoffer ved produktionen af Fred's Worlds modeller.

Fred's World er Green Cottons mærke af økologisk børnetøj.

Fred's World er børnetøj i friske farver, lækre materialer og altid med stor focus på bæredygtighed, natur og mennesker.

Der er focus i hele processen fra jorden til den færdige vare.


Bag Fred's World står Sanne Nørgaard, datter af grundlæggeren af Novotex/Green Cotton og fører de værdier videre igennem Fred's World.

Værdierne er grundlæggende for hele tankegangen bag firmaet.


Bæredygtighed er grundstenen,

Troværdigheden er stor, Green Cotton er GOT certificeret, den sværeste af alle certificeringer at få.

Lederskab; Green Cotton er førende indenfor økologi, bæredygtighed mm. og dygtiggør sig løbende for hele tiden at forbedre sig.

   

Selv siger Sanne Nørgaard om Fred's World: Vores mission er at designe, producere og sælge høj kvalitet økologiske designs og bidrage til en bedre livskvalitet og et sundt miljø.

Dette er en tanke der heldigvis bliver mere og mere udbredt blandt forbrugere.


Tidens trend har nøgleord som økologi og bæredygtighed, samt recyckling og upcycling

Vi er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af den skønne og fine økologiske kollektion fra Fred's World by Green Cotton

Bag om: Tanke for miljøet er ideen bag Green Cotton, Leif Nørgaard er manden bag firmaet der siden slut 80'erne har produceret lækre økologiske textiler.

Men et væld af priser og certificeringer, også den eftertragtede GOT, er Green Cotton i dag den mest gennemførte producent  i Danmark af økologisk tøj.


I dag er det Leif's datter der står bag Green Cotton. Det er Sanne, og hendes visioner, der har givet Fred's World by Green Cotton et puf så Fred's World i dag er den absolut førende leverandør af økologisk børnetøj. Ikke kun de økologiske værdier men børnetøj der er smart, frækt og farverig.


Fred World by Green Cotton designer kollektionerne med en skandinavisk tilgang til børns udvikling.

Fred's World er ikke kun tøj til prinser og prinsesser, men til aktive og glade børn, med lyst til at lege og nyde livet i praktisk og smart tøj.


Nøgleordene for hvordan vi ønsker, at vores børn og børnebørn skal vokse op og udvikle sig er
Sikkerhed, Aktiv, viden, forståelse for menneskets samspil med naturen, oplevelse, fordybelse , Fantasi , Muligheder, medansvar, rettigheder, og frihed .

Fred World by Green Cotton er GOTS certificeret - den stærkeste, (og sværeste af opnå) økologiske mærkning på markedet i dag. Endda regntøjet er Øko-Tex certificeret og overtøjet er lavet af 40% genbrugs-polyester


Vælg fremtiden, vis allerede nu dine børn hvordan vi skal passe på naturen og menneskerne i den.

Vælg økologi og bæredygtige varer når du kan, både når det gælder maden, tøjet du tager på og alle andre steder - selv små skridt gør en forskel. 

 
 


American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardJCB (3D-Secure)MaestroMobilePay OnlineViaBillVisaVisa Electron

Tak

Denne vare er nu lagt i din indkøbskurv.